Rattijuopumus Joensuussa. Pahoinpitely ja törkeä rattijuopumus Nurmeksessa. Auto suistui tieltä Liperissä. Näpistys Joensuussa.

5.8.2021 11.44
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa pahoinpitelyyn ja törkeään rattijuopumukseen Nurmeksessa. Henkilöauto suistui tieltä Liperissä Kuopiontiellä. Käsilaukut anastettiin Joensuun Kauppatorilla.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla Joensuun Rantakylässä Pataluodonkadulla, keskiviikkona kello 20.30 jälkeen. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty tarkkuusalkometrikoe oli antanut tuloksen 0,50 mg/l. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.


Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn, törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla Nurmeksen keskustassa torstaina puolen yön jälkeen. Mies oli pahoinpidellyt toista miestä lyömällä nyrkillä kasvoihin seurauksella, että pahoinpidelty mies oli kaatunut ikkunaa päin ja lyyhistynyt tämän jälkeen maahan.  Pahoinpidelty mies oli viety ambulanssilla terveyskeskukseen tarkkailuun. Pahoinpitelystä epäilty mies oli poistunut paikalta ja poliisi oli tavannut hänet myöhemmin Nurmeksen Porokylästä henkilöautoa kuljettamasta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,60 promillea. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.


Naisen kuljettama henkilöauto oli suistunut tieltä Liperissä Kuopiontiellä, Viinijärven kohdalla, torstaina kello 2.30 jälkeen. Henkilöauto oli ajautunut Kuopion suunnasta tullessaan kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan ja törmännyt töyssyyn, josta auto pompannut kyljelleen. Auton keula ja kylki olivat vaurioituneet törmäyksessä. Ambulanssihenkilökunta oli tarkastanut naisen voinnin. Autossa yksin ollut kuljettaja ei ollut loukkaantunut.

Kahdelta naiselta oli anastettu käsilaukut Joensuun keskustassa, Kauppatorilla, keskiviikkona kello 21.15. He olivat jättäneet mustat käsilaukkunsa hetkeksi penkille suihkulähteen viereen. Palattuaan he olivat havainneet laukkunsa anastetuiksi. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun anastukseen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Liperi Nurmes Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Itä-Suomen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely
varallisuusrikokset
varkaus