Rauhallinen vuorokausi Hämeessä

Julkaisuajankohta 22.6.2022 9.40
Uutinen

Ajoneuvoyhdistelmän perävaunu kaatui Hausjärvellä. Aiheutti liikennehaittaa usean tunnin ajan.

Rauhallinen vuorokausi Hämeessä. Poliisi hoiti vuorokauden aikana 176 erilaista poliisitehtävää Hämeen poliisilaitoksen alueella.

HÄMEENLINNA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Tuuloksentiellä 21.6.2022 yöllä. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ajautuen tien vasemmalle puolelle ojaan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,91 mg/l. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Ei henkilövahinkoja. Ajoneuvo kärsi vaurioita keulastaan.


HAUSJÄRVI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hausjärvellä Hikiäntiellä 21.6.2022 aamulla. Ajoneuvoyhdistelmän (kuorma-auto + perävaunu) perävaunu oli ajautunut tien oikealle puolelle sillä seurauksella, että perävaunun rengas oli tippunut ojan pohjalle ja perävaunu kaatunut kyljelleen. Perävaunussa oli hiekkaa kyydissä.  Perävaunu jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä 3,5 tuntia.
 

Hämeen poliisilaitos Uutinen