Rauhallinen vuorokausi Hämeessä

26.2.2021 8.03
Uutinen

Rattijuoppo poistui paikalta törmättyään toiseen autoon Lahdessa. Poliisi nappasi epäillyn hetkeä myöhemmin.

FORSSA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen kuorma-autolla Forssassa Humppilantiellä 25.2.2021 aamulla. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,64 promillea.
LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Järvenpäänkadun ja Ahtialantien risteyksessä 25.2.2021 iltapäivällä. Epäilty kuljettaja oli törmännyt edessä olevan auton perään risteyksessä.  Tämän jälkeen epäilty oli poistunut paikalta. Poliisipartio tavoitti epäillyn hetkeä myöhemmin. Epäilty puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,85 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ei henkilövahinkoja, ajoneuvoihin lievät vauriot.
HÄMEENLINNA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Helsingintiellä 26.2.2021 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
 

Forssa Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Kanta-Häme Lahti Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus