Ravintolassa paininut pääsi putkaan Hämeenlinnassa

23.10.2021 9.48
Uutinen

Ravintolan asiakas pisti painiksi järjestyksenvalvojien kanssa Hämeenlinnassa. Muutamia rattijuoppoja jäi kiinni poliisilaitoksen alueella.

HÄMEENLINNA. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän lauantain vastaisena yönä kello kahden aikoihin Hämeenlinnan keskustan ravintolaan. Ilmoituksen mukaan ravintolan asiakas painii järjestyksenvalvojien kanssa.

Partio sai selville, että järjestyksenvalvojat olivat menneet keskeyttämään kahden asiakkaan välistä painiottelua ravintolassa. Toinen ottelijoista, parikymppinen mies oli kaatanut tilanteessa järjestyksenvalvojan lattialle. Järjestyksenvalvoja loukkaantui tilanteessa. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen.

 

HÄMEENLINNA. Poliisipartio nelikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman sen kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta perjantai-iltana Ojoisissa. Mies oli päihtyneen oloinen, mutta hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen eikä hän suostunut huumepikatestiin. Hänet vietiin verikokeeseen huumausaineen määrän ja laadun selvittämiseksi liikennejuopumusepäilyn vuoksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

 

HÄMEENLINNA. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen lauantaina aamuyöllä Idänpäässä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja puhallutti hänet seulonta-alkometrillä. Hän puhalsi 0,45 mg/l tuloksen ja tämän lisäksi myös huumepikatesti oli positiivinen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

LAHTI. Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa perjantai-iltana Lahdenkadulla Holmassa, kun se mittasi tutkalla keskustan suunnasta tulleen henkilöauton nopeudeksi 110 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Autoa kuljettanut parikymppinen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

LAHTI. Poliisipartio mittasi henkilöauton nopeudeksi 135 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h puolenyön jälkeen Lahdenkadulla. Autoa kuljettanut parikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,76 mg/l.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

LAHTI. Hieman yli kolmekymppisen naisen epäillään kuljettaneen henkilöautoa ilman ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena perjantai-iltana Lahden keskustassa. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Kanta-Häme Lahti Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
huumeet
liikennejuopumus
ylinopeus