Rikosasioissa uusia sähköpostiosoitteita

1.12.2021 11.53
Uutinen

Tavoitat nyt koko Sisä-Suomen poliisilaitoksen kaikki toimipisteet yhdessä asiassa yhdestä osoitteesta.

Muista yksilöidä asiasi viestissä mahdollisimman tarkasti, mutta vähintään kunnan tai tietämäsi tutkivan yksikön tarkkuudella. Näin viestisi välitetään oikeaan osoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Asiakirjatilaukset

Esitutkintapöytäkirjan ja esitutkinnan päätösasiakirjan tilauksen voit tilata tästä poliisilaitoksen yhteisestä asiakirjojen tilausosoitteesta tai suoraan poliisiasemalta. Muistathan laittaa viestiin mahdollisimman tarkat ilmoituksen yksilöivät tiedot. Osoite on [email protected]

Vireillä oleva tutkinta-asia

Jos sinulla on vireillä oleva tutkinta-asia, voit lähettää sitä koskevia viestejä poliisille. Voit hoitaa tätä kautta esimerkiksi sähköisen rikosilmoitusjärjestelmässä tehdyn ilmoituksen täydentämisen tai peruuttamisen tai tilata täydennetyn tutkintailmoituksen jäljennöksen. 

Kun tiedät vireillä olevan asiasi tutkinnanjohtajan tai tutkijan, ole ensisijaisesti suoraan yhteydessä kyseiseen tutkintaryhmään.

Tähän osoitteeseen ei voi tehdä uutta rikosilmoitusta. Osoite on [email protected]

Ennalta estävä toiminta

Voit lähettää viestejä liittyen poliisin ennalta estävään toimintaan, joka on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa tehtävää työtä. Pyrimme näiden toimintojen avulla vaikuttamaan rikollisuuden ja häiriöiden juurisyihin. Osoite on [email protected]

Rikoksiin liittyvät vihjeet

Tähän osoitteeseen voit jättää rikoksiin liittyviä vihjeitä. Poliisi.fi sivustolta löytyy Nettivinkki-lomake, jonka kautta voit jättää vinkkejä anonyymisti.

Suosittelemme, että ilmoitat tähän vihjeyhteystiedon kautta jättämääsi vihjeeseen oman nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa myöhemmin tarkentaa tietoja. 

Käsittelemme kaikki vihjeet luottamuksellisina. Vinkki ei ole rikosilmoitus. Osoite on [email protected]
 

Rikokset ja tutkinta Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen
Sisä-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
yhteystiedot