Rikostapahtumia Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 26.5.2022 10.37
Uutinen

Törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Joensuussa Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Kontiolahdella Vahingonteko Kohtiolahdella Törkeä pahoinpitely Joensuussa Vahingonteot Liperissä ja Joensuussa

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Joensuun Rantakylässä keskiviikkona kello 12 jälkeen. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus, jossa oli epäilty miehen ajokuntoa sekä ajelevan muun muassa päin punaisia liikennevaloja. Poliisi oli tavannut miehen ja hänen kuljettaman auton Rantakylästä. Miehen olemus oli ollut selvästi päihtyneen oloinen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen samoin kuin huumepikatesti. 


Nuoren epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Kontiolahden Lehmossa keskiviikkona noin kello 21. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu mopoauton ulosajosta. Tapahtumapaikalla kyseinen ajoneuvo oli ilmennyt traktorimönkijäksi. Kyseinen ajoneuvo oli kaatunut kyljelleen. Ajoneuvon kuljettaja ja sen kyydissä ollut matkustaja oli viety ambulanssilla keskussairaalaan. Nuorella ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Nuorelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut nolla promillea.


Kontiolahden keskustassa Keskuskadulla oli rikottu rappukäytävän oven lasi torstaina noin kello 1.30. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona. Teosta epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa.


Joensuun Enon Uimaharjussa oli pahoinpidelty miestä torstaina puolen yön jälkeen. Mies oli viety ambulanssilla keskussairaalaan hoitoa samaan. Poliisi oli ottanut teosta epäillyn miehen kiinni ja tapahtunutta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.


Liperin Ylämyllyn Jyrinkylässä oli tyhjennetty vaahtosammutin liikuntasalin lattialle keskiviikkona kello 19 jälkeen.


Henkilöautoa oli vahingoitettu Joensuun keskustassa Sairaalakadulla tiistain kello 21.00 ja keskiviikon kello 10.15 välisenä aikana. Autosta oli rikottu vasemman etuoven ikkunalasi kivellä heittämällä. 


Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin vahingontekoihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] , vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta