Sodankylässä yksityisasunnossa tapahtui 27.4.2021 puukotus

28.4.2021 15.49
Uutinen

Lapin poliisilla on tutkittavana Sodankylässä tiistai-iltana 27.4.2021 tapahtunut puukotus. Tapahtumassa loukkaantui kaksi henkilöä, joista toinen kuljetettiin sairaalahoitoon.

Yksityisasunnossa oli tapahtumahetkellä kolme henkilöä, kun asuntoon oli tullut yllättäen asunnossa olleille tuttu henkilö, jolla oli veitsi kädessään. Hän oli käynyt yhden asunnossa olleen henkilön kimppuun lyöden veitsellä. Toinen henkilö yritti estää lyönnin. Tämän jälkeen puukottaja poistui asunnosta. Poliisi tavoitti hänet samana iltana kotoaan.

Toiselle uhreista aiheutui vakavammat vammat ja hänet kuljetettiin Lapin keskussairaalaan. Hänen vammansa eivät ole hengenvaaralliset. Toisen vammat jäivät vähäisemmäksi.

Asunnossa olleet henkilöt ovat täysi-ikäisiä. Rikoksesta epäilty on paikkakuntalainen keski-ikäinen mies. Poliisi esittää häntä loppuviikolla vangittavaksi. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Esitutkinta on alkuvaiheessa. Kuulusteluja on suoritettu, mutta epäiltyä ei ole vielä päästy kuulemaan. Poliisi selvittää tutkinnassa mm. puukotuksen motiivia.

Lapin poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Sodankylä Uutinen
Lapin poliisilaitos
rikosasiat