Tampereen Kaupin urheilukentän huoltorakennukseen murtauduttiin

Julkaisuajankohta 11.9.2022 17.45
Uutinen

Sisä-Suomen poliisi sai sunnuntaiaamuna noin klo 8 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Tampereen Kuntokadulla Kaupin urheilupuiston huoltorakennukseen on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että rakennukseen oli murtauduttu ajamalla pienkuormaimella ovesta läpi. Epäillyt tekijät olivat anastaneet rakennuksesta traktorimönkijän ja pienempää irtainta omaisuutta. Anastettu omaisuus löytyi poliisin tutkintatoimenpiteiden johdosta myöhemmin päivällä ja traktorimönkijä on jo palautettu takaisin asianomistajalle.


Samassa yhteydessä oli yritetty anastaa myös huoltorakennuksen pihassa ollutta polttoainesäiliötä. Anastusyrityksen seurauksena säiliö oli kaatunut, mennyt rikki ja arviolta satoja litroja polttoainetta oli päässyt valumaan maahan. 


Tapahtunutta tutkitaan epäiltynä törkeänä varkautena. Polttoaineen maahan valumisen osalta siihen liittyvä mahdollinen rikosnimike selviää tutkinnan edetessä. Asian esitutkinta on tässä vaiheessa kesken ja poliisi tiedottaa siitä lisää tarvittaessa. 
 

Rikokset ja tutkinta Sisä-Suomen poliisilaitos Tampere Uutinen