Tehostettu huumausaineiden katuvalvonta tuotti tulosta

18.5.2021 11.46
Uutinen

Poliisi teki Kaakkois-Suomessa kahden viikon aikana tehostettua huumausaineiden katuvalvontaa. Katuvalvonnan tuloksena nousi esitutkintaan useita törkeitä huumausainerikoksia, huumausainerikoksia sekä huumausaineiden käyttörikoksia. Poliisi myös takavarikoi merkittävän määrän huumeita sekä muutamia aseita.

Kaakkois-Suomen poliisi suoritti tehostettua huumausaineiden kenttävalvontaa poliisilaitoksen alueella toukokuun viikoilla 18 ja 19.

Tehostetussa valvonnassa paljastimme törkeitä huumausainerikoksia, huumausainerikoksia ja huumausaineen käyttörikoksia. Lisäksi paljastui ampuma-aserikoksia, rattijuopumuksia ja kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta. Katuvalvonnan aikana suoritettiin useita henkilötarkastuksia, kotietsintöjä epäiltyjen asuntoihin ja paikanetsintöjä epäiltyjen käyttämiin ajoneuvoihin.

Katuvalvonnan tuloksena poliisi takavarikoi yli 500 grammaa epäiltyä amfetamiinia, yli 200 Subutex-pilleriä, useita kannabisviljelmiä, yli 300 grammaa marihuanaa sekä vähäisen määrän kokaiinia ja huumaavia lääkkeitä. Lisäksi poliisi takavarikoi katuvalvonnan yhteydessä kolme käsiasetta.

Valvonnan aikana kiinniotettiin huomattava määrä henkilöitä, joista osa oli myös pidätettynä. Katuvalvontaan liittyen on edelleen kaksi henkilöä pidätettynä ja henkilö vangittuna. 

Poliisi jatkaa huumausaineiden katuvalvontaa päivittäistoiminnan yhteydessä.
 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
huumausainerikokset
rikosasiat