Törkeä rattijuopumus ja kaksi rattijuopumusta Joensuussa sekä tulipalo kerrostalon varastotiloissa Joensuussa

17.5.2021 13.09
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen Joensuussa. Kerrostalon varastotiloissa oli syttynyt tulipalo Joensuussa.

25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Niinivaaralla sunnuntaina kello 14 jälkeen. Poliisi oli saanut ilmoituksen poikkeavasti ajaneesta henkilöautosta. Poliisin käännyttyä kyseisen auton perään Valtatiellä kuusi, oli auto lähtenyt kiihdyttämään Karsikon rampista kohti Kettuvaarantietä. Poliisi oli kytkenyt päälle hälytysäänet ja -valot. Auton oli jatkanut matkaansa Joensuun keskustan suuntaan huomattavalla ylinopeudella. Auto oli kääntynyt Kettuvaarantieltä Sortavalankadulle ja jatkanut edelleen Sortavalankadun päähän siellä olevan kiinteistön pihaan, johon se oli pysähtynyt. Matkan aikana auto oli käyttänyt huomattavaa ylinopeutta. Autosta oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,60 promillea. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

17-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Mutalassa, Nurmeksentiellä sunnuntaina kello 21 jälkeen. Poliisi oli pysäyttänyt liikennetarkastusta varten miehen kuljettaman auton. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille.

23-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Noljakassa Suksimestarintiellä sunnuntaina kello 23 jälkeen. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman henkilöauton liikennetarkastusta varten. Mies oli ollut sekavan oloinen ja hänelle tehty huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

Joensuun Rantakylässä oli kerrostalon varastotiloissa syttynyt tulipalo maanantaina ennen kello 01. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Pelastuslaitos oli saanut palon sammumaan nopeasti. Poliisi ja pelastuslaitos selvittävät yhdessä palon syttymissyytä.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
tuhotyö