Törkeä rattijuopumus Kiteellä Rattijuopumus Joensuussa Varkaus Kiteellä

14.10.2021 10.00
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kiteellä Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuussa Kiteen Kesälahden Varmossa murtauduttiin hallirakennukseen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kiteen Tolosenmäessä keskiviikkona hieman ennen kello 19. Miehen kuljettama auto oli suistunut tien vasemmalle puolen pientareelle. Mies oli yrittänyt peruuttaa auton pientareelta siinä onnistumatta. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,14 promillea. 
Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla keskiviikkona kello 22 jälkeen. Poliisi oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton liikennetarkastusta varten. Nainen oli kääntyessään risteyksessä oikealle ja kaistaa vaihtaessaan jättänyt käyttämättä vilkkua. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille. Naisella ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
Kiteen Kesälahden Varmossa oli murtauduttu hallirakennukseen keskiviikon kello 4.30 ja kello 14.25 välisenä aikana ja anastettu Skyteam-merkkinen mopo ja kolme crossipyörää (Yamaha YZ450, Skyteam 125 cc, Mud Master 225 cc). Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun varkauteen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikennejuopumus
varkaus