Törkeä rattijuopumus Nurmeksessa

Julkaisuajankohta 6.8.2022 9.14
Uutinen

Törkeä rattijuopumus Nurmeksessa. Mies tunteutui markkinatelttaan Joensuussa. Pahoinpitely Joensuussa.

Poliisi pysäytti rattijuopon Nurmeksessa Raatihuoneenkadulla lauantaina noin puoli yhden aikaan.  Henkilöautolla liikkunut henkilö puhalsi poliisin alkometriin 1,36 promillea ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kortti otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.


Mies tunkeutui Joensuun kauppatorilla lauantaina noin puoli neljän aikaan kansainvälisten suurmarkkinoiden myyntitelttaan ja anasti sieltä omaisuutta. Hätäkeskus ilmoitti, että vartija oli ottanut epäillyn kiinni myyntiteltasta. Paikalla poliisille selvisi, että mies oli mennyt telttaan ja anastanut sieltä omaisuutta. Häntä epäillään näpistyksestä ja koska miehen hallusta löytyi puukko, häntä epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.


Hätäkeskukseen oli ilmoitettu lauantaina noin kello yksi, että Joensuussa Koskikadulla apteekin edessä oli meneillään tappelu. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi tappelun toisen osapuolen, joka kertoi, että tapahtumapaikalla häntä vastaan oli tullut kaksi henkilöä, jotka olivat lyöneet miestä ja repineet hänen vaatteensa. Epäillyt tekijät olivat poistuneet paikalta. Havaintoja ja tietoja tapauksesta voi ilmoittaa osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse arkisin 0295 41 5320.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Nurmes Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta