Törkeä varkaus Imatralla

7.5.2021 10.52
Uutinen

Imatralla murtauduttiin autoliikkeeseen ja anastettiin henkilöauto perjantaiyönä.

Imatralla murtauduttiin autoliikkeeseen ja anastettiin henkilöauto Mansikkalan kaupunginosassa Karhumäenkadulla 7.5. yöllä. Anastettu auto on tummansininen BMW 525, jonka rekisteritunnus on XVK-704. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

Lappeenrannassa murtauduttiin yhdistyksen varastoon Joutsenossa Ravitiellä 5.-6.5.21 välisenä aikana. Varastossa oli pengottu paikkoja ja anastettu ainakin jalkapalloja. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Liikennerikokset Etelä-Karjalassa

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kolme rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa 6.5.21. Kaikkien kuljettajien epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Näistä kuljettajista yhdellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kuljettajan epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Poliisi tavoitti kuljettajat Imatralla Vintterin, Raution ja Vuioksenniskan kaupunginosista.

Lappeenrannassa sattui henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen kolari Kaukaan kaupunginosassa tiistaiaamuna. Törmäys tapahtui Kaukaankadun ja Isännöitsijäntien risteyksessä. Polkupyöräilijä loukkaantui törmäyksessä lievästi, poliisi ei tiedota vammoista enempää. Asianosaiset olivat erimieltä kolarin aiheuttajasta. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
 
 

 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat
varallisuusrikokset
varkaus