Törkeät rattijuopumukset Joensuussa, Kiteellä, Liperissä ja Polvijärvellä. Ryöstö Joensuussa. Anastettu kevyt perävaunu löytynyt Ilomantsista.

12.9.2021 13.59
Uutinen

Anastetuksi ilmoitettu kevyt perävaunu löytynyt Ilomantsin Valkealammesta. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Kiteellä. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Liperissä. Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Polvijärvellä. Kahta naista oli vaadittu luovuttamaan lompakkonsa ja puhelimensa Joensuussa.

Poliisille tehty ilmoitus, että Ilomantsin Mutalahdentien varressa sijaitsevasta Valkealammesta löytynyt 11.9. veteen upotettu kevyt perävaunu. Kevyt perävaunu ilmoitettu anastetuksi syksyllä 2020.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Enossa, Uimaharjuntiellä, lauantaina noin kello 19.30. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,46 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu Joensuussa Kajaanintiellä epävarmasti ajaneesta henkilöautosta ja epäily kuljettajan ajokunnosta. Kyseinen auto oli aiheuttanut vaaratilanteita Kajaanintietä pohjoiseen ajaessaan ja auton matka oli jatkunut Enon suuntaan. Poliisi oli tavoittanut auton ennen Uimaharjua.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Kiteen Kesälahdella, lauantaina kello 23 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,90 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Liperin Ylämyllyllä sunnuntaina hieman ennen kello 4. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 1,66 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Polvijärvellä sunnuntaina hieman ennen kello 5. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut 1,80 promillen tuloksen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily naisen ajokunnosta.

Joensuun keskustassa Kalevalankatu 16 kohdalla tapahtui sunnuntaiyönä 00.45 - 01.00 välillä ryöstö, jossa kahdelta asianomistajalta vietiin lompakot uhkaamalla heitä veitsellä. Tekijöinä epäillään olleen kaksi henkilöä, mies ja nainen. Tuntomerkkien mukaan molemmilla oli mustat hupparit ja huput päässä. He olivat noin 20-30 vuotiaita, 160-170 cm pitkiä ja molemmilla oli tummat hiukset. Miehellä oli partaa ja hänellä saattoi olla nahkatakki.  Epäillyt olivat poistuneet Malmikatua Länsikadun suuntaan. 


Itä-Suomen poliisilaitos pyytää tapahtuneesta havaintoja ja vihjeitä. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan [email protected]
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
rikokset