Törkeitä liikennerikoksia Porissa viikonloppuna

Julkaisuajankohta 8.7.2024 9.33
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi tavoitti törkeän rattijuopon ja törkeitä ylinopeuksia ajaneita kuljettajia Porissa

Poliisipartio sai lauantai-iltana tehtävän Koivulantien ja Heinätien risteykseen, jossa henkilöauto oli törmännyt valaisinpylvääseen ja poistunut paikalta. Partio tavoitti auton ja sen kuljettajana olleen miehen tämän kotoa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 1,4 promillen lukeman. Hänet kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Sunnuntain vastaisena yönä partio suoritti liikenteenvalvontaa Valtatie 2:lla Honkaluodossa. Partio mittasi ohituskaistaosuudella henkilöauton nopeudeksi 157 kilometriä tunnissa, nopeusrajoituksen ollessa 100 kilometriä tunnissa. Henkilöauto pysähtyi Tiilimäen ramppiin. Kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

 

Partio pysäytti sunnuntai-iltana VT2:lla Honkaluodossa myös toisen henkilöauton, jolle mitattiin nopeudeksi 187 kilometriä tunnissa. Kuljettajana oli mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

Sunnuntai-iltana Valtatie 2:lla lentoaseman kohdalla partiota vastaan tuli henkilöauto, jolle partio mittasi nopeudeksi 167 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus oli 100 kilometriä tunnissa. Partio sai pysäytettyä auton ja sen mieskuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Satakunta Uutinen