Turun Pansiontien suurpalon esitutkinta jatkuu

Julkaisuajankohta 13.1.2022 9.26
Uutinen

Lokakuussa 2020 Turussa Pansiontiellä tapahtuneen tulipalon tutkinta jatkuu edelleen. Lounais-Suomen poliisi pyytää yhteydenottoja niiltä rengashotellin asiakkailta, joita ei ole vielä kuultu.

Poliisi on esitutkinnan aikana ollut yhteydessä noin viiteen sataan rengashotellin asiakkaaseen. Kuulematta on kuitenkin vielä noin 50 henkilöä, joiden yhteystiedot eivät ole poliisin hallussa.

Lounais-Suomen poliisi pyytääkin niitä rengashotellin asiakkaita, joihin se ei ole vielä ollut yhteydessä, ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai käymällä henkilökohtaisesti poliisiasemalla. 

– Tämänhetkisen arvion mukaan esitutkinta jatkuu vielä noin muutaman kuukauden ajan. Odotamme viimeisiä viranomaislausuntoja ja kuultavana on vielä useita kymmeniä henkilöitä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Jari Riiali Lounais-Suomen poliisista.

Kyseessä on Riialin mukaan huomattavan suuri tutkinnallinen kokonaisuus, sillä asianomistajia on poikkeuksellisen suuri joukko.

Tulipalo syttyi vuoden 2020 lokakuussa Turun sataman läheisyydessä, Pansiontie 4:ssä sijaitsevassa kiinteistössä. Poliisi tutkii asiaa yleisvaaran tuottamuksena. Rikoksesta epäiltynä on edelleen kolme henkilöä.

Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Turku Uutinen