Useita ajoneuvon kuljettamisia alkoholin vaikutuksen alaisena Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 23.1.2023 14.07
Uutinen

Epäiltyjä rattijuopumuksia Tohmajärvellä, Kontiolahdella ja Joensuussa

Miehen epäillään kuljettaneen autoa alkoholin vaikutuksen alaisena Tohmajärvellä sunnuntai iltana kello kuuden aikoihin. Puhalluskokeen tulos oli 2,64 promillea. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. 

Miehen epäillään kuljettaneen autoa alkoholin vaikutuksen alaisena Kontiolahdella Lieksantiellä illalla kello kahdeksan aikoihin. Puhalluskokeen tulos oli 0,55 promillea. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. 

Miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena Joensuussa Rantakylässä illalla puoli kymmenen aikoihin. Puhalluskokeen tulos oli 2,54 promillea. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. 

Miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena yöllä puoli kahden aikoihin. Puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.  
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Tohmajärvi Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta