Useita omaisuusrikoksia Meri-Lapin alueella

14.11.2021 17.41
Uutinen

Tervolassa oli murtauduttu omakotitaloon ja Torniossa oli anastettu omaisuutta liikekiinteistöstä sekä yritetty tunkeutua kerrostaloasuntoon.

Asuntomurto Tervolassa

Poliisi sai ilmoituksen lauantai-iltapäivänä asuntomurrosta Paakkolantiellä Tervolassa. Tästä käynnistyi pidempi operaatio, joka kesti myöhään lauantai-illalle asti ja jatkui yli viikonlopun. 

Tapahtumapaikalla oli havaittu kullanvärinen Volkswagen Bora -henkilöauto ja kolme henkilöä, joiden epäillään liittyvän asuntomurtoon ja omaisuuden anastamiseen. Todennäköisesti teko on tapahtunut kello 12-14 aikana. 

Poliisi otti lauantai-iltapäivänä Torniossa useita henkilöitä kiinni epäiltyinä törkeään varkauteen. 

Poliisille voi ilmoittaa havaintoja kyseisestä henkilöautosta ja siihen liittyvistä henkilöistä lauantailta 13.11.2021 klo 11-15 aikoina. Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse [email protected] tai soittamalla numeroon 0295 466 259. Ajoneuvo on liikkunut Tervolan ja Tornion alueella kyseisenä ajankohtana.

Asuntomurron yritys Torniossa

Pirkkiönkadulla on tullut lauantai-iltana poliisille ilmoitus siitä, että mies on yrittänyt murtautua kerrostaloasunnon ovesta sisään. Partion mennessä paikalle mies oli jo poistunut. Mies ei ollut päässyt asuntoon sisälle.

Varkaus Torniossa

Kahden henkilön epäillään syyllistyneen varkauteen tunkeutumalla Torniossa Varikonkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön puolen yön jälkeen sunnuntaina. Poliisipartio sai kiinni verekseltään toisen tekijöistä, joka on nuorehko mies, mutta toinen tekijä oli paennut vartijoita polkupyörällä. Asiaa tutkintaa varkautena.

Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tervola Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
varkaus