Vahingontekoja ja rattijuopumus Pohjois-Karjalassa

26.9.2021 10.55
Uutinen

Viikonlopun aikana rikottu postilaatikoita ja ikkunoita Joensuun Karsikossa Lieksassa kerrostaloissa levitelty punaista jauhetta postiluukkuihin Enon Uimaharjussa ajo-oikeudeton rattijuoppo

Ikkunat rikki Joensuun Karsikossa

Joensuun Karsikon kaupunginosassa on yöllistä häiriötä viikonloppuisin.

Nyyrikinkadulla sijaitsevan asunrakennuksen ikkunaan heitettiin suuri kivi perjantain ja lauantain välisenä yönä noin puoli yhden aikaan. Kivi rikkoi täysin ulomman ikkunan ja sisempään lasiin se sai aikaan säröjä. Aiempina viikonloppuina häiriötä on ollut muun muassa kivien heittämisellä seinään. 

Jänne- ja Kannelkadun alueella rikottiin yön aikaan postilaatikoita. 

Poliisi kaipaa havaintoja rikoksista ja niiden mahdollisista tekijöistä. Tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 manant6aista perjantaihin kello 8-16.15.

Lieksalaisiin asuntoihin tungettu postiluukuista punaista jauhetta

Lieksassa kerrostaloasuntoihin on useampaan kertaan työnnetty postiluukusta punaista jauhemaista ainetta.

Uusi tapaus sattui perjantain ja lauantain välillä. Asunnon postiluukusta oli työnnetty punaista jauhetta. Asunnossa on koira. Asukas oli ilmoittanut asiasta alakerrassa asuvalle naapurilleen, joka huomasi, että hänenkin asuntoonsa oli tungettu vastaavan näköistä ainetta. Myös alakerran asunnossa on koira. 

Poliisin tietoon on saatettu myös aiemmin vastaavanlainen tapaus, jossa epäiltiin aineen olevan maustetta. Tuoreen tapauksen koira-asukas on voinut huonosti muutamien päivien aikana ja kärsinyt muun muassa oksentelusta ja ripulista. 

Enossa Uimaharjuntiellä rattijuopumus

Poliisin pysäyttämän auton mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi sunnuntai yönä puoli kahden aikaan Enossa Uimaharjuntiellä.

Päihtyneen oloiselle kuljettajalle tehtiin huumausaineen pikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Auto seurueeseen kuului yhteensä kolme henkilöä.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kortitta-ajosta.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
omaisuus