Väkivallanteko Järvenpäässä - poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

13.10.2021 16.35
Uutinen

Järvenpäässä tapahtui 11.10. maanantaina väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi sai tehtävän Haltijanpolulle noin klo 20.00

Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan väkivallanteko, jossa uhria on lyöty vatsaan jollain terävällä esineellä, on tapahtunut Jampan ostokeskuksessa sijaitsevan kioskin läheisyydessä mahdollisesti klo 15-20 välisenä aikana. Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeellä tapon yritys.

– Tällä hetkellä pidätettynä on kolme henkilöä, kaksi miestä ja yksi nainen, joiden osuutta väkivallantekoon selvitetään. Kaipaamme kuitenkin edelleen silminnäkijähavaintoja uhrista tai tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä liikkuneesta epäillystä kolmikosta. Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot ovat meille arvokkaita ja pyydämme ilmoittamaan ne sähköpostiosoitteeseen [email protected], rikoskomisario Krista Vallila kertoo.

– Tällä hetkellä meillä ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa. Tiedotamme mahdollisesti lisää tutkinnan edetessä, Vallila jatkaa.

 
 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Järvenpää Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
rikosasiat
väkivalta