Varkaus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen Imatralla

14.1.2021 14.26
Uutinen

Imatralla anastettiin autotallista mm. työkaluja 12.-13.1 välisenä aikana. Tuntematon kuljettaja ajoi postilaatikkoja nurin Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa 13.1.

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa anastettiin autotallista mm. työkaluja ja laikkakone 12.-13.1 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa toistaiseksi tuntematon kuljettaja ajoi neljä postilaatikkoa nurin Vaapukankujalla 13.1. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan ja oheisten tapauksien nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Arvo-omaisuus kannattaa säilyttää lukitussa tilassa. Lisäksi kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä. 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat
varallisuusrikokset
varkaus