Viikonloppuna liikennerikoksia Huittisissa

9.5.2021 8.03
Uutinen

Huittisissa syyllistyttiin lauantaina aikana törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen lauantaina 8.5 klo 10.48 Torkinkadulla Huittisissa. Auton kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,69 promillea. Kuljettaja toimitettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos 0,73 mg/l. Mies kuulusteltiin ja hän myönsi teon. Teon johdosta hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asian esitutkinta päätettiin ja asia siirrettiin syyteharkintaan.


Lauantai iltana 8.5 klo 21.15 mieshenkilön epäillään kuljettaneen henkilöautoa ilman vaadittavaa ajo-oikeutta Huittisten Turuntiellä. Kuljettajalla oli kuusi aikaisempaa kortitta ajoa vuoden aikana. Epäilty kuulusteltiin paikan päällä sekä annettiin tiedoksi väliaikainen ajokielto.


Nuoren kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen moottoripyörällä Huittisissa lauantaina 8.5. klo 22.30 aikaan. Kuljettaja ajoi Risto Rytin katua erittäin kovalla nopeudella ja liikenteen valvontaa suorittamassa ollut poliisipartio ajoi moottoripyörän perässä. Risto Rytin kadulla on nopeusrajoitus 40km/h. Moottoripyörän nopeudeksi mitattiin noin 85 km/h. Kyseessä oli ravintoloiden sulkemisaika ja liikkeellä oli runsaasti jalankulkijoita ja ajoneuvoliikennettä myös paljon.
Risto Rytin katu 13:n kohdalta ajoneuvo ääntyi vasemmalle liikekiinteistön pihaan, josta se jatkoi kevyenliikenteenväylää Kaivokadulle ja siitä edelleen Loimijoentielle. Loimijoentiellä moottoripyörän nopeus jälleen huomattava. Nopeusrajoitus oli edelleen 40km/h. Moottoripyöräilijä ajoi läheisen huoltoaseman pihaan ja siellä kuljettajalle suoritettiin muun muassa puhalluskoe, jonka tulos oli 0,00 promillea. Kuljettaja määrättiin välittömästi alkavaan väliaikaiseen ajokieltoon. 
 

Huittinen Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Satakunta Uutinen
Lounais-Suomen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikennerikokset