Vilkas Juhannusaatto työllisti Rovaniemen poliisia

Julkaisuajankohta 25.6.2022 14.59
Uutinen

Juhannusaatto oli poliisin osalta vilkas. Lämmin sää houkutteli ihmiset liikenteeseen niin joelle, rannoille, kuin ravintoloihinkin. Uimarannalla oli paljon ihmisiä pitkälle yöhön. Poliisi valvoi myös vesillä liikkujien ajokuntoa ja useammalla veneilijällä alkometri värähteli, mutta yhden promillen rangaistava raja ei ylittynyt. Kaupungissa olleet erilaiset Juhannustapahtumat eivät työllistäneet poliisia.

Henkilöauton ulosajossa loukkaantui 3 henkilöä Valtatie 4:llä


Perjantaina kello 13 jälkeen poliisille tuli ilmoitus liikenneonnettomuudesta valtatie 4:llä, Muurolan eteläpuolella. Paikalle poliisin lisäksi pelastuksen sekä ensihoidon yksikköitä. Paikalla poliisille selvisi että, henkilöauto oli suistunut tieltä törmäten kuuseen, joka oli mennyt törmäyksen voimasta poikki ja auto oli katollaan. Autossa olleet kolme henkilöä loukkaantuivat ulosajossa. Poliisi jatkaa asian selvittämistä ja tutkintaa.


Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja Ranualla


Perjantaina klo 22 aikaan poliisi pysäytti Ranualla henkilöauton kuljettajan, joka puhalsi alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukemat. 
 

Liikenteestä johtuvien tehtävien lisäksi poliisia työllistivät pahoinpitelyt, joita tapahtui ympäri kaupunkia, niin ravintoloissa kuin yksityisissä asunnoissa. 
 

Lapin poliisilaitos Ranua Rikokset ja tutkinta Rovaniemi Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta