Yö Hämeessä sujui poliisin kannalta rauhallisesti.

15.1.2021 9.31
Uutinen

Hämeessä yön aikana poliisitehtäviä oli hieman edellisyötä enemmän. Päijät-Hämeen puolella tehtäviä oli 41 yövuoron aikana ja Kanta-Hämeen puolella 30.

NASTOLA

Viisikymppinen mies näpisti Nastolan Tokmannilta alkoholituotteita vaatteisiinsa piilottamalla. Miehellä oli kuusi aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä, joten asiaa ei voitu enää sakolla käsitellä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

LAHTI

Kolmekymppinen mies anasti kauppakeskus Trion R-kioskista olutta. Miehellä oli vuoden sisällä 15 kpl aikaisempia anastusrikoksia, joten asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Nastolantiellä moottoritieltä tulevan ajorampin kohdalla tapahtui kahden henkilöauton kylkikolari klo 13 aikaan päivällä. Toinen auto oli noussut moottoritieltä Nastolantielle johtavalle ajorampille ja Nastolantien risteystä lähestyttäessä hän ei ollut saanut autoaan pysähtymään tien liukkauden vuoksi. Auto oli ajautunut Nastolantielle ja oli törmännyt Lahden suunnasta ajaneen auton vasempaan kylkeen. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikenneonnettomuudet