Useita ulosajoja ja kolareita Pohjanmaalla

2.12.2020 11.03
Uutinen

Viimeisen vuorokauden aikana on sattunut kaksi ulosajoa ja neljä kolaria Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella.

Kolmen auton kolari Seinäjoella

Seinäjoella Pohjanvaltatie ja Iivarintie risteyksessä kolmen auton kolari eilen kello 16 jälkeen. Takaa päin tullut henkilöauto oli törmännyt edellä ajavaan ja vasemmalle kääntymässä olevaan henkilöautoon. Törmäyksessä kääntymässä oleva auto oli suistunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt vastaantulevaan henkilöautoon. Vastaan tullut auto oli törmäyksen voimasta suistunut ojaan. Yksi henkilö loukkaantui. Kaikki autot kärsivät tuntuvia vaurioita. Kolarin epäillään syntyneen kun takaapäin törmännyt oli ajon aikana käyttänyt puhelinta ja huomio ei ole ollut liikenteessä.

Ojaanajo Kristiinankaupungissa

Henkilöauto oli liukkaalla tiellä alkanut heittelehtimään, suistunut ojaan ja kääntynyt katolleen eilen kello 15 jälkeen Karijoentiellä Kristiinankaupungissa. Kuljettaja loukkaantui lievästi.

Kolari risteysalueella Kaskisissa

Pakettiauto ja henkilöauto kolaroivat eilen aamulla Aleksanterinkadu ja Koulukadun risteyksessä Kaskisissa. Toinen osapuolista oli tullut vasemmalta toisen eteen tasa-arvoisessa risteyksessä ja autot olivat osuneet toisiinsa keskellä risteystä. Toisen auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat lievästi.

Kolari valtatiellä 8 Mustasaaressa

Henkilöauton kuljetta oli eilen aamulla valtatiellä 8 Mustasaareen Riimalassa kääntynyt vasemmalle Riimalantielle. Vastaantuleva henkilöauto oli törmännyt kääntyvään autoon. Peltivaurioita, ei loukkaantuneita.

Kohtaamisonnettomuus Kauhavalla

Mopon ja henkilöauton kohtaamisonnettomuus Saarentiellä Kauhavalla eilen aamulla. Molemmat ajoneuvot olivat jälkien perusteella ajaneet keskellä suoraa tietä, kun törmäysivät. Törmäyspaikalla on silta, jossa tie kohoaa ja muodostaa näkymäesteen molemmista suunnista. Mopoilija loukannut jalkansa kolarissa.

Ulosajo Kauhajoella - kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta

Viime yönä puolen yön jälkeen hätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Kauhajoen Hangaskyläntiellä. Paikalla poliisipartio löysi henkilöauton ojasta, ja autossa istui henkilö, joka kertoi ajaneensa auton muutama tunti aikaisemmin ojaan. Tie oli tapahtumapaikalla liukas ja autossa oli kesärenkaat. Henkilöllä ei ollut ajo-oikeutta ja häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Kaskinen Kauhajoki Kauhava Kristiinankaupunki Mustasaari News Ostrobothnia Ostrobothnia Police Department Seinäjoki South Ostrobothnia Traffic
traffic accidents
traffic offences
traffic safety