Murupolku

Navigointivalikko

Julkaisut

Julkaisut

Poliisihallituksen julkaisusarjassa julkaistaan sisäiseen turvallisuuteen ja poliisin toimintaan liittyviä tutkimuksia, selvityksiä ja työryhmäraportteja.

Jotkin julkaisut eivät ole saavutettavia. Voit tiedustella niitä Poliisihallituksen kirjaamosta osoitteesta [email protected] Ennen vuotta 2018 tehdyt julkaisut eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Sisältöjulkaisija

Palkkakeskustelun eriyttäminen tavoite- ja kehityskeskustelusta

Tekijät
Eränkö, Tiina
Julkaisusarja
Poliisihallituksen julkaisusarja
Julkaisuvuosi
2017
Numero
3
ISSN
1798-7121
ISSN (pdf)
2242-5640
ISBN (pdf)
978-952-941-946-3
Sivut
17
Tiedosto
Lataa

Vuoden 2017 yhdeksi poliisin työikäohjelman tavoitteeksi asetettiin palkkakeskustelun eriyttämisen selvitys, jota varten Poliisihallitus asetti erillisen selvitystyöryhmän. Työryhmän tehtävänä oli selvittää palkkakeskustelun mahdollisen eriyttämisen hyödyt ja haitat sekä tarkentaa tavoite- ja kehityskeskustelun prosessi, mikäli työryhmä päättää esittää palkkakeskustelun eriyttämistä.

Työryhmä selvitti muiden valtion virastojen tapoja järjestää palkkaan ja kehittymiseen liittyvät keskustelut sekä arvioi erilaisia vaihtoehtoja toteuttaa palkkakeskustelun eriyttäminen poliisissa. Työryhmä arvioi, että palkkaan ja kehittymiseen liittyvien keskustelujen pitämisellä samassa yhteydessä tai niiden eriyttämisellä nähdään sekä hyötyjä että haittoja, eikä kumpikaan valinta ole yksiselitteisesti toista parempi. Työryhmän enemmistö esittää, että palkkakeskustelun eriyttämistä pilotoidaan ennen päätöstä laajemmasta käyttöönotosta poliisihallinnossa.

Vanhemmat julkaisut kirjastoista

Vanhemmat julkaisut saat kirjastosta

Julkaisut ennen vuotta 2010  löytyvät muun muassa Eduskunnan kirjaston ja Kansalliskirjaston kokoelmista.

Sisäministeriön poliisiosasto on julkaissut sarjaa aiemmin. Julkaisusarjan nimi on Poliisiosaston julkaisut (ISSN 1236-049X).