Hämeessä poliisilla tehtävien osalta hiljainen pakkasyö

14.1.2021 7.54
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on keskiviikon ja torstain välinen yö poliisitehtävien osalta rauhallisesti. Tehtäviä Päijät-Hämeessä oli kaikkiaan 18 ja Kanta-Hämeen puolella 26 kappaletta. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi neljä henkilöä.

ORIMATTILA

Keskiviikkona aamupäivällä kello 10.20 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Orimattilan keskustan alueella. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton Lahdentieltä. Autoa kuljettanut noin 50-vuotias mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sillä voimassa olevaa ajo-oikeuttakaan ei miehellä ollut.

LAHTI

Keskiviikkona iltapäivällä kello 14.47 aikaan poliisipartio pysäytti Lahdenkadulla henkilöauton, joka oli poliisin tietojärjestelmien mukaan katsastamaton ja sen vuoksi liikennekäytöstä poistettu. Autoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt mies antoi positiivisen tuloksen huumausaineen pikatestiin ja voimassa olevaa ajo-oikeuttakaan ei löytynyt. Mies käytettiin verikokeessa ja miehen käyttämästä autosta poistettiin rekisterikilvet. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kello 15.00 aikaan poliisipartio pysäytti Seponkadulla henkilöauton, jonka kuljettajan partio tunnisti entuudestaan ajo-oikeudettomaksi. 1980-luvulla syntynyt mies on jäänyt kortitta ajosta kiinni 12. kertaa vuoden sisällä.

Egentliga Tavastland Nyheter Polisinrättningen i Tavastland Päijänne-Tavastland Trafik Övervakning och larmverksamhet
Häme Police Department
körrätt
narkotikabrott
trafikbrott
trafikfylleri