Hämeessä poliisilla varsin rauhallinen yö

5.12.2020 8.28
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on perjantain ja lauantain välinen yö sujunut poliisin kannalta varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli kaikkiaan 120 kappaletta koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi kuusi henkilöä

LAHTI

Perjantaina iltapäivällä kello 14.45 aikaan poliisi sai ilmoituksen henkilöstä, joka oli yrittänyt anastaa Paavolassa sijaitsevasta kauppaliikkeestä takin. 1980-luvulla syntynyt mies oli mennyt useamman takin kanssa sovituskoppiin ja pukenut yhden takeista päällään olevan takin alle ja palauttanut muut takaisin hyllyyn. Kassalla mies oli maksanut muita ostoksia, mutta ei pukemaansa takkia. Mies on vuoden sisällä syyllistynyt vastaavin tekoihin 15.kertaa. Mies tuotiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

HÄMEENLINNA

Perjantaina iltapäivällä kello 1542 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ulosajosta vt12:lla Hauholla. Autoa kuljettanut vuonna 1977 syntynyt mies oli poliisipartiolle kertonut menettäneensä auton hallinnan tiellä olleen lumisohjon vuoksi. Auto oli ajautunut ulos tieltä ja noussut reunakaiteen päälle ja siitä edelleen ojaan katolleen. Mies kuljettiin TAYS:iin tarkistettavaksi. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ole osuutta onnettomuuteen.

Illalla kello 19.07 aikaan liikennevalvontaa suorittanut poliisipartio pysäytti Paasikiventiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna 1988 syntynyt mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sillä voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut.

RIIHIMÄKI

Perjantai-iltana kello 20.23 aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti liikkuneeseen henkilöautoon Paloheimonkadulla. Partio pysäytti auton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettaneelle vuonna 1995 syntyneelle miehelle suoritettu huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies myönsikin partiolle käyttäneensä huumausaineita. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokiletoon.

Egentliga Tavastland Nyheter Polisinrättningen i Tavastland Päijänne-Tavastland
droganvändning
trafikfylleri