Hirvikolari Kiteellä, rattijuopumus Polvijärvellä

4.12.2020 11.52
Uutinen

Kiteellä, valtatiellä kuudella tapahtui hirvikolari torstaina, 3.12.2020 klo 17 aikaan. Polvijärvellä autoilija puhalsi yli rattiuopumuksen rajan ja Lieksassa tapahtui auton perään ajo.

Mies kuljetti kuutostiellä henkilöautoa Joensuun suuntaan, kun Piimäjärven kohdalla auton eteen tuli  hirvi. Henkilöauton kuljettaja ehti jarruttamaan, mutta törmäys oli siitä huolimatta varsin raju. Törmäyksen seurauksena henkilöauton matkustaja loukkaantui lievästi. Hirvi menehtyi välittömästi. Henkilöautosta vaurioitui keula ja tuulilasi rikkoutuivat.

Polvijärvellä, Outokummuntiellä 3.12.2020 kello kahdeksan jälkeen, poliisipartio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 0.28 mg/l. Mieskuljettaja oli ajokiellossa. Rattijuopumuksen raja on 0,22 milligrammaa litrassa alkoholia.

Lieksassa tapahtui kahden henkilöauton välinen liikennevahinko Joensuuntien ja Hattuvaarantien risteyksessä 3.12.2020 aamulla hieman ennen kello kahdeksaa. Toinen henkilöautosta oli törmännyt pysähtyneenä olleen henkilöauton perään. Henkilövahinkoja ei aiheutunut, ajoneuvoihin tuli vähäisiä vaurioita.
 

Kides Lieksa Nyheter Polisinrättningen i Östra Finland Polvijärvi Trafik
trafik
älgkrockar