Liikenneonnettomuudet ovat työllistäneet Lounais-Suomen poliisia

12.1.2021 16.44
Uutinen

Lounais-Suomen poliisilla on ollut yli 30 tieliikenneonnettomuuteen liittyvää tehtävää kuluneen 12 tunnin aikana. Pahemmilta onnettomuuksilta on vältytty. Poliisi neuvoo ottamaan aikaa liikenteessä, mikäli on välttämätöntä lähteä autolla liikkeelle. Jumiin jääneitä autoja on ollut ympäri poliisilaitoksen aluetta ja kaikista näistä ei ole edes ilmoitettu poliisille.

Ennen puolta seitsemää aamulla linja-auto ajautui ojaan Porissa Raumantiellä. Linja-autossa oli kuljettajan lisäksi viisi matkustajaa. Yksi matkustajista loukkaantui lievästi. Linja-auto hinataan ylös ojasta myöhemmin illalla liikenteen rauhoituttua.

Kaarinassa moottoritiellä ulkomaan kilvissä oleva rekka ajautui kaiteeseen ennen puoltapäivää. Tapahtuman seurauksena rekan perävaunu oli tiellä poikittain aiheuttaen haittaa liikenteelle yli tunnin ajan.

Mynämäellä Kustavintien ja Aarlahdentien risteyksen tuntumassa linja-auto suistui kyljelleen ojaan kolmen jälkeen iltapäivällä. Linja-autossa oli kymmenen matkustajaa. He poistuivat linja-autosta kattoluukun kautta ennen viranomaisten tuloa. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Egentliga Finland Nyheter Polisinrättningen i Sydvästra Finland Satakunta
Polisinrättningen i Sydvästra Finland
olyckor
spontana händelser
trafik