Liikenneturvallisuuden vaarantamiset Polvijärvellä ja Liperissä

13.1.2021 8.57
Uutinen

Vastaan tulleet autot olivat koskettaneet toisiaan Polvijärven Joensuutiellä ja henkilöauto oli suistunut tiellä Liperissä Heinävedentiellä.

Vastaan tulleen mustan maasturimallisen auton vasen kylki oli koskettanut vastaan tulleen henkilöauton vasenta kylkeä Polvijärven Joensuuntiellä, tiistaina kello 16 jälkeen. Pohjoiskarjalainen nainen oli ajanut henkilöautolla Joensuuntietä Polvijärven suuntaan, kun häntä vastaan tullut maasturimallinen auto ei ollut vaihtanut kaukovaloja lähivaloille. Nainen oli väläyttänyt kerran valoja vastaantulijalle, jolloin nainen oli huomannut tämän auton siirtyvän hiljalleen hänen kaistalleen. Maasturimallisen auton kuljettaja ei ollut korjannut auton linjaa ollenkaan vaan nainen oli joutunut väistämään tätä ravin puolelle. Maasturin vasen kylki oli osunut naisen auton vasempaan kylkeen, rikkoen siitä vasemman sivupeilin, vasemman etuoven ikkunan sekä tehnyt pelti- ja maalivaurioita koko vasempaan kylkeen. Nainen oli pysähtynyt läheiselle linja-autopysäkille. Maasturimallinen auto oli jatkanut matkaansa hiljentämättä. Ambulanssimiehistö oli tarkastanut naisen, hänelle ei ollut tullut vammoja. Naisen auto oli vaurioitunut ajokelvottomaan kuntoon. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.


Liperissä Heinävedentiellä tiistaina noin kello 20, henkilöauto oli suistunut tieltä tien vasemmalle puolelle ojaan. Auto oli katkaissut matkallaan valaisinpylvään. Henkilöautossa oli tullut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Henkilövahinkoja ei ollut tullut. Auto oli vaurioitunut etuosastaan. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen.  
 

Liperi Norra Karelen Nyheter Polisinrättningen i Östra Finland Polvijärvi Trafik
Polisinrättningen i Östra Finland
olyckor
trafik