Poliisi pyytää onnettomuuspaikalta Espoosta poistunutta autoilijaa ilmoittautumaan

Julkaisuajankohta 15.11.2021 10.29
Uutinen

Autoilija osui tietä ylittämässä olleen nuoren polkupyörään Espoossa perjantaina 12.11. Autoilija poistui paikalta asiaa selvittämättä.

Kaksi nuorta oli ylittämässä tietä Mellsteinintie 24:n kohdalla perjantaina 12.11. noin kello 15. Kuljettaja oli antanut tilaa ensimmäisenä tien ylittäneelle nuorelle, mutta lähtenyt liikkeelle toisen nuoren ylittäessä tietä. Nuori oli onnistunut väistämään autoa hyppäämällä taaksepäin, mutta hänen polkupyöränsä etuvanne vääntyi törmäyksestä auton kanssa. Nuori ei loukkaantunut tilanteessa.

Autoilija poistui paikalta asiaa selvittämättä. Nuorten havaintojen mukaan kuljettaja oli iäkkäämpi mies, jolla oli päässään lierihattu. Auto oli valkoinen henkilöauto.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Kuljettaja, ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella [email protected] tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Poliisi muistuttaa, että lapsia ja nuoria liikenteessä nähtäessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta. 

Espoo Liikenne Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Uutinen