Asehuutokauppa 2.11.2021 Riihimäellä (ilmoittautumisaika päättynyt)

Julkaisuajankohta 6.10.2021 12.50

Poliisihallituksen asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden ampuma-aseiden ja aseen osien huutokaupan omistajien lukuun tiistaina 2.11.2021 osoitteessa Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (käynti sisäpihan puolelta). Ilmoittaudu viimeistään 19.10.2021.

Huutokauppaan voivat ilmoittautua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan.

Ennakkoilmoittautuminen   

Asehuutokauppaan tulee ilmoittautua viimeistään 19.10.2021 tämän Webropol-linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tapahtumaa koskevat tarkemmat tiedot, ohjeet ja aikataulut noin viikko ennen huutokauppapäivää.

Huutokauppa-alueelle on pääsy sallittu vain ennakkoon ilmoittautuneilla, joilla on mukanaan virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti ja hankkimiseen oikeutta lupa (ajokortti ei riitä). Asekeräilijän tulee esittää lisäksi keräilijähyväksyntä. Ase-elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää virallisen henkilöllisyyttä osoittavan asiakirjan lisäksi aseenkäsittelylupa ja asealan elinkeinolupa. 


Aseluettelot

Aseluettelot ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Tutustu aseluetteloihin huolellisesti etukäteen. Muutokset luetteloissa ovat mahdollisia. Luetteloita ei ole jaossa huutokauppatilaisuudessa. 

Huutokaupattavan esineen lähtöhinta on 50 euroa. Tutustu huutokauppamenettelyyn ja huutokauppaehtoihin sekä maksamiseen ja esineiden luovutukseen liittyviin seikkoihin tarkasti ennen huutokauppaa poliisi.fi/asehuutokaupat.


Lisätietoja

Suunnittelija Asta Jaakkola, puh. 0295 482 011
Sähköposti [email protected] tai [email protected] 

Huutokauppa Poliisihallitus Uutinen