Varkaus ja liikennerikoksia Etelä-Karjalassa

13.1.2021 12.50
Uutinen

Imatralla anastettiin pihalta halkosirkkeli 20.12-10.1 välisenä aikana. Tuntematon kuljettaja ajoi autollaan postilaatikkoja nurin Lappeenrannassa Skinnarilan kaupunginosassa 10.1. Kaksi kuljettajaa ajoi huumaantuneena Lappeenrannassa 12.1.

Imatralla Raution kaupunginosassa anastettiin pihalta halkosirkkeli 20.12-10.1 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Lappeenrannassa Skinnarilan kaupunginosassa toistaiseksi tuntematon kuljettaja ajoi autollaan pari postilaatikkoa nurin Ravunkadulla 10.1. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan ja oheisten tapauksien nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Arvo-omaisuus kannattaa säilyttää lukitussa tilassa. Lisäksi kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Huumerattijuopumukset Lappeenrannassa

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä Etelä-Karjalassa tiistaina kaksi henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.  Kuljettajien epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Karhuvuoren ja Kuusimäen kaupunginosista.

 

Brott och utredning Nyheter Polisinrättningen i Sydöstra Finland Södra Karelen
Polisinrättningen i Sydöstra Finland
brottmål
förmögenhetsbrott
stöld
trafikbrott