Poliisi - Yhteystiedot - Poliisiasema ja poliisilaitos

Poliisihallituksen arpajaishallinto

Rahapelien valvonnasta vastaa Poliisihallituksen arpajaishallinto. Poliisihallitus on sisäministeriön hallinnonalalla toimiva organisaatio. Se vastaa itsenäisenä valvontaviranomaisena arpajaisten toimeenpanon valtakunnallisesta valvonnasta ja arpajaistoiminnan tilastoimisesta. Arpajaishallinnon toimipaikka on Riihimäellä. Arpajaishallinnon rahapeleihin liittyvät tehtävät ovat - antaa rahapelejä koskevia lausuntoja ja ohjeita - neuvoa, ohjeistaa, kouluttaa ja tiedottaa rahapelitoimintaan liittyvissä asioissa - valvoa rahapelien lainmukaisuutta - puuttua lainvastaiseen rahapelien toimeenpanoon ja markkinointiin. Valvontatoiminnassa arpajaishallinto tekee yhteistyötä poliisin kanssa. Arpajaishallinto voi tehdä poliisille tutkintapyynnön mahdollisessa rikosasiassa. Rahapelitoiminnan valvontaan kuuluu olennaisesti laaja sekä kansainvälinen että kotimainen sidosryhmäyhteistyö ja viranomaisyhteistyö.

Hätätapauksessa soita aina 112.

Asioi ensisijaisesti verkossa. Varaa palveluaika ennalta, milloin mahdollista. Tutustu ohjeisiin ennen passin, henkilökortin tai muun luvan hakua tai rikosilmoituksen tekoa.

Vireillä oleviin asioihin vastaa poliisilaitos, joka asiaasi käsittelee. Pöytäkirjat ja jäljennökset voit tilata poliisilaitokselta tai -asemalta.  

Puhelu 0295-numeroon maksaa

  •     paikallisverkkomaksun (pvm), kun soitat kiinteästä verkosta
  •     matkapuhelinmaksun (mpm), kun soitat matkapuhelimesta
  •     ulkomaanpuhelumaksun, kun soitat ulkomailta.

Maksat puhelusta oman operaattorisi hinnaston mukaan. Myös jonottaminen maksaa.

Postiosoite

PL 50, 11101 RIIHIMÄKI

Aukioloajat

Puhelinnumerot

  • Vaihde
    0295 480 181

Sähköpostiosoitteet

Navigointivalikko