Asioi verkossa korona-aikana

Asioi verkossa koronatilanteen vuoksi. Lupa-asiat ja rikosasiat voi usein hoitaa etänä tai asioimalla verkossa.

Jos asiasi vaatii henkilökohtaisen käynnin, varaathan ajan etukäteen. Poliisin tiloissa jonottaminen ei aina ole mahdollista.

Poliisi - Yhteystiedot - Poliisiasema ja poliisilaitos

Poliisihallituksen arpajaishallinto

Rahapelien valvonnasta vastaa Poliisihallituksen arpajaishallinto. Poliisihallitus on sisäministeriön hallinnonalalla toimiva organisaatio. Se vastaa itsenäisenä valvontaviranomaisena arpajaisten toimeenpanon valtakunnallisesta valvonnasta ja arpajaistoiminnan tilastoimisesta. Arpajaishallinnon toimipaikka on Riihimäellä. Arpajaishallinnon rahapeleihin liittyvät tehtävät ovat - antaa rahapelejä koskevia lausuntoja ja ohjeita - neuvoa, ohjeistaa, kouluttaa ja tiedottaa rahapelitoimintaan liittyvissä asioissa - valvoa rahapelien lainmukaisuutta - puuttua lainvastaiseen rahapelien toimeenpanoon ja markkinointiin. Valvontatoiminnassa arpajaishallinto tekee yhteistyötä poliisin kanssa. Arpajaishallinto voi tehdä poliisille tutkintapyynnön mahdollisessa rikosasiassa. Rahapelitoiminnan valvontaan kuuluu olennaisesti laaja sekä kansainvälinen että kotimainen sidosryhmäyhteistyö ja viranomaisyhteistyö.

Hätätapauksessa soita aina 112.

Asioi ensisijaisesti verkossa. Varaa palveluaika ennalta, milloin mahdollista. Lue ohjeet ennen passin, henkilökortin tai muun luvan hakua tai rikosilmoituksen tekoa.

Jo vireillä oleviin asioihin vastaa poliisilaitos, joka asiaasi käsittelee. Tutkintapöytäkirjat ja rikosilmoituksen jäljennöksen voit tilata laitokselta tai asemalta.  

Postiosoite

PL 50, 11101 RIIHIMÄKI

Aukioloajat

Puhelinnumerot

  • Vaihde
    0295 480 181
  • Vaihde
    0295 480 181

Sähköpostiosoitteet