Poliisi - Yhteystiedot - Poliisiasema ja poliisilaitos

Nurmeksen poliisiasema, poliisipäivystys

Yksi Itä-Suomen poliisilaitoksen poliisiasemista Nurmeksen poliisiasemalla ei ole poliisipäivystystä. Lähin poliisipäivystys on Joensuun poliisiasema.

Itä-Suomen poliisilaitokseen kuuluva poliisiasema. Poliisiasema on paikallispoliisin toimipiste. Paikallispoliisin tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta estämiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Paikallispoliisi vastaa poliisin lupapalveluista, joita on tarjolla poliisin toimipisteiden lisäksi useissa yhteispalvelupisteissä ympäri maata. Poliisin lupapalvelut liittyvät poliisin varsinaisiin ydintoimintoihin, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseen, rikosten ennalta estämiseen ja liikenneturvallisuuden edistämiseen.
Poliisiaseman sijainti kartalla
Näet karttakuvan poliisin verkkosivuilla. Jos klikkaat karttakuvaa, siirryt toisen palveluntarjoajan palveluun ja sen käyttöehtojen piiriin.

Yhteystiedot


Nurmeksenkatu 25, 75500 NURMES

Poliisipäivystys 0295 415 455
Poliisipäivystys, Joensuu 0295 415 320
Pöytäkirjojen ja jäljennösten tilaus 0295 415 331
Vihjepuhelin 0295 415 232

Pöytäkirjojen ja jäljennösten tilaus, Pohjois-Karjala [email protected]
Valvontapyynnöt [email protected]
Viestintä [email protected]

Aukioloajat

Vaihde

Hätätapauksessa soita aina 112.

Asioi verkossa ensisijaisesti. Varaa sieltä palveluaika ennalta, milloin mahdollista. Lue ohjeet ensin ennen passin, henkilökortin tai muun luvan hakua tai rikosilmoituksen tekoa.

Jo vireillä oleviin keskeneräisiin asioihin vastaa poliisilaitos, joka asiaasi käsittelee.

Kiireettömissä tapauksissa yleisneuvontaa antaa valtakunnallinen neuvontapalvelu puhelimessa ja chatissa.