Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Poliisi järjestää löytötavaran huutokaupan Pyhäjärvellä

Poliisi järjestää löytötavaran huutokaupan Pyhäjärvellä

Julkaisuajankohta 17.8.2022 9.34

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Pyhäjärvellä Makasiinitorilla lauantaina 27. elokuuta 2022 kello 14. Huutokaupassa myydään noin kymmenen polkupyörää.

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Pyhäjärvellä Makasiinitorilla lauantaina 27. elokuuta 2022 kello 14. Makasiinitorin osoite on Antintie 4, Pyhäsalmi. Huutokauppa on osa Poliisin päivä -tapahtuman ohjelmaa.

Huutokaupassa myydään noin kymmenen polkupyörää. Polkupyörät ovat näytillä kello 11:stä alkaen. Niistä voi maksaa ainoastaan käteisellä. Polkupyörät myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat myyntihetkellä, eikä niitä voi palauttaa. Ostajien tulee viedä ostamansa polkupyörät pois viimeistään kello 15.30.
 

Huutokauppa Oulun poliisilaitos Pyhäjärvi

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.