Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Pudasjärvellä myydään kokonainen hirven ruho sähköpostitarjouskaupalla

Pudasjärvellä myydään kokonainen hirven ruho sähköpostitarjouskaupalla

Julkaisuajankohta 9.12.2022 16.26

Poliisi myy sähköpostitarjouskaupalla naarashirven ruhon. Hirvi on ammuttu perjantaina 9. joulukuuta Pudasjärvellä ja sen jälkeen säilytetty asianmukaisesti.

Pudasjärvellä ammuttiin luvallisessa hirvenmetsästyksessä naarashirvi perjantaina 9. joulukuuta 2022. Hirven kaadon jälkeen selvisi, että kyseessä oli aikuinen hirvi, vaikka metsästysseuralla oli lupa vain vasan ampumiseen.

Oulun poliisilaitos myy hirven ruhon sähköpostitarjouskaupalla. Ruhon paino on arviolta 130–150 kilogrammaa. Poliisi myy sen kokonaisena ruhona eniten tarjonneelle. Ruho on käsitelty ja säilytetty asianmukaisesti. Tarjoukset tulee esittää sähköpostiosoitteeseen mauri.liikanen@poliisi.fi sunnuntaihin 11. joulukuuta 2022 kello 20.00 mennessä.

Tarjouskaupan voittaja on velvollinen hankkimaan kuljetuksen ruholle Pudasjärvellä sijaitsevasta säilytyspaikasta maanantain 12. joulukuuta 2022 aikana. Ilmoitamme ohjeet ruhon noutoon tarjouskaupan voittajalle.

Huutokauppa Oulun poliisilaitos Pudasjärvi

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.