Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Suomussalmen poliisiasemalla järjestetään löytötavaran huutokauppa

Suomussalmen poliisiasemalla järjestetään löytötavaran huutokauppa

Julkaisuajankohta 10.5.2022 8.26

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Suomussalmen poliisiasemalla keskiviikkona 1. kesäkuuta 2022 kello 10.00. Myynnissä on muun muassa polkupyöriä.

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Suomussalmen poliisiaseman pihalla keskiviikkona 1. kesäkuuta 2022 kello 10.00. Näyttö alkaa puolta tuntia ennen, kello 9.30. Suomussalmen poliisiaseman osoite on Keskuskatu 18.

Huutokaupassa myydään polkupyöriä ja muuta poliisille toimitettua löytötavaraa. Tavarat voi maksaa ainoastaan käteisellä. Ne myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat myyntihetkellä, eikä niitä voi palauttaa. Ostajan tulee viedä ostamansa tavarat pois kello 19:ään mennessä.

Poliisi toivoo osallistujien huolehtivan hyvästä hygieniasta ja käyttävän suu-nenäsuojuksia.
 

Huutokauppa Oulun poliisilaitos Suomussalmi

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.