Murupolku

Navigointivalikko

Poliisilaitoksen tiedoksiannot - geneerinen kaikille (älä muuta)

Tiedoksiannot ja kuulutukset

Ilmoitamme yleistiedoksi annettavista asiakirjoista. Alla yksikkömme voimassaolevat tiedoksiannot ja kuulutukset sekä huutokauppa- ja hankintailmoitukset.

Sisältöjulkaisija

null Ylivieskan poliisiasemalla järjestetään löytötavaran huutokauppa

Ylivieskan poliisiasemalla järjestetään löytötavaran huutokauppa

Julkaisuajankohta 12.4.2022 10.10

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Ylivieskan poliisiasemalla lauantaina 23. huhtikuuta 2022 kello 12.00. Myynnissä on muun muassa polkupyöriä.

Oulun poliisilaitos järjestää löytötavaran huutokaupan Ylivieskan poliisiaseman sisäpihalla lauantaina 23. huhtikuuta 2022 kello 12.00. Näyttö alkaa puolta tuntia ennen, kello 11.30. Ylivieskan poliisiaseman osoite on Katajaojankatu 4.

Huutokaupassa myydään polkupyöriä 3–5 pyörän erissä sekä muuta löytötavaraa ja kuulutettua omaisuutta. Tavarat voi maksaa ainoastaan käteisellä. Ostajan täytyy viedä ostamansa tavarat pois kello 17:ään mennessä. Ostettuja tavaroita ei voi palauttaa.

Poliisi toivoo osallistujien huolehtivan hyvästä hygieniasta ja käyttävän suu-nenäsuojuksia.

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, kuulutukset ja ilmoitukset

Yleistiedoksiannot, julkiset kuulutukset ja muut poliisin ilmoitukset kuten hankintailmoitukset näkyvät julkaisujärjestyksessä.

Yleistiedoksiannot annetaan, kun päätöksen saavaa ihmistä ei ole tavoitettu. Siksi tieto päätöksen olemassaolosta jaetaan julkisesti.

Kuulutukset käsittelevät useimmiten takavarikoitua omaisuutta, joka tulee julkisesti kuuluttaa.