Liikennerikoksia Etelä-Savon alueella

Julkaisuajankohta 21.5.2023 8.35
Uutinen

Mikkelissä auto suistui katolleen Ihastjärventiellä ja Savonlinnassa tavoitettiin rattijuopumusepäilty

Mikkelissä hätäkeskukseen tuli ilmoitus liikenneonnettomuudesta Ihastjärventiellä lauantaina alkuillasta. Ilmoituksen mukaan autoilija oli väistänyt hirveä ja auto oli väistön seurauksena pyörähtänyt katolleen keskelle tietä. Paikalle meni pelastuslaitoksen yksiköitä sekä poliisi.  Tapahtumapaikalla selvisi, että autossa oli ollut kaksi henkilöä, jotka olivat kuitenkin päässeet pois onnettomuusautosta, eivätkä olleet loukkaantuneet. 
Auton kuljettajana toimineelle naiselle suoritettu alkometripuhallus näytti 0,50mg/l tulosta. Puhutuksissa selvisi, että hirvi oli juossut auton eteen, ja kuljettajan toiminut nainen oli väistänyt pientareen puolelle, sillä seurauksella, että auto oli pyörähtänyt katolleen. 


Autoa kuljettanut nainen kuljetettiin verikokeeseen ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
**
Savonlinnassa hätäkeskukseen tuli ilmoitus epävarmasti liikkuvasta autosta Telakkatiellä. Poliisi tavoitti auton pysähtyneenä Telakkatielle. Kuljettajana toimineelle miehelle suoritettu alkometripuhallus näytti 1.11 mg/l tulosta. Mies kuljetettiin verikokeeseen, jonka jälkeen hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen 
 

Etelä-Savo Itä-Suomen poliisilaitos Liikenne Mikkeli Rikokset ja tutkinta Savonlinna Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta