Alle kouluikäinen loukkaantui lievästi kolarissa Kiteellä

8.6.2021 10.52
Uutinen

Alle kouluikäinen tyttö loukkaantui Kiteellä polkupyörän ja henkilöauton kolarissa, rattijuopumukset Kiteellä ja Joensuussa.

Maanantaina kello 19.00 Kiteellä Keisarinkujalla oli alle kouluikäinen tyttö loukkaantunut lievästi henkilöauton törmättyä häneen pyörätiellä. Tyttö oli ollut pyöräilemässä pyörätietä pitkin, kun kiinteistön pihasta lähtenyt henkilöauton kuljettaja oli törmännyt polkupyöräilijään. Tyttö oli toimitettu Pohjois-Karjalan keskussairaalan ensiapuun tarkastettavaksi. Tytöllä oli päässään pyöräilykypärä.

 

Maanantaina kello 15.10 Kiteen keskustassa sijaitsevan kerrostalon P-alueella oli päihtynyt henkilöauton kuljettaja törmännyt toisen henkilöauton vetokoukkuun. Poliisipartion saavuttua paikalle oli epäilty puhaltanut alkometriin 1.50 promillea. Aikaa tapahtuneesta oli kuitenkin kulunut jo tunnin verran, minkä vuoksi epäilty mies toimitettiin verikokeisiin ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämistä varten. Kumpikaan henkilöauto ei vaurioitunut törmäyksessä.

 

Maanantaina kello 16.50 Joensuussa VT6:lla Karhumäen kohdalla poliisipartion pysäyttämän henkilöauton kuljettajan epäillään olleen liikenteessä huumausaineen vaikutuksen alaisena. Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Henkilöautoa kuljettaneella miehellä ei ollut ajo-oikeutta, minkä vuoksi häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
alkoholi
huumausainerikokset
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
liikennerikokset