Ampumavälikohtaus Nurmijärvellä

17.11.2021 9.47
Uutinen

Nurmijärvellä sijaitsevalla Myllykukon huoltoasemalla tapahtui eilen illalla 16.11. noin kello 19 ampumavälikohtaus.

Itä-Uudenmaan poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 19. Ilmoituksen mukaan paikalla oli ammuttu laukauksia.

Poliisin saamien tietojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty tekijä oli sopinut tapaamisen Myllykukkoon entisen puolisonsa kanssa henkilökohtaisten tavaroiden luovuttamista varten. Tilanne oli kuitenkin eskaloitunut epäillyn naiseen kohdistamaan pahoinpitelyyn ja uhkailuun, jonka päätteeksi epäilty oli hakenut autostaan aseen ja ampunut sillä kaksi laukausta naista ja hänen seurassaan ollutta miestä kohti. Alustavien tietojen mukaan laukaukset oli kohdistettu entiseen puolisoon ja tämän seurassa olleeseen mieheen. Laukaukset eivät osuneet epäiltyä pakeneviin naiseen ja mieheen.

– Rikosasian selvittämistä asianomistajien osalta jatketaan meillä Itä- Uudenmaan poliisissa, kertoo tapauksen tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Välikohtauksen päätteeksi epäilty tekijä surmasi itsensä, tältä osin poliisi teemme asiassa kuolemansyyntutkinnan, Tyynelä jatkaa.

– Tapaukseen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, joten emme tässä vaiheessa, esitutkintaa vaarantamatta, voi kertoa tapauksesta enempää. Tiedotamme tapauksesta lisää esitukinnan edetessä, Tyynelä sanoo.


 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Nurmijärvi Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
rikosasiat