Asehuutokauppa 10.04.2024 Riihimäellä

Julkaisuajankohta 21.3.2024 12.59

Poliisihallituksen asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden ampuma-aseiden ja aseen osien huutokaupan omistajien lukuun keskiviikkona 10.04.2024 osoitteessa Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (käynti sisäpihan puolelta). Pysäköi autosi niin, ettei se estä kenenkään kulkua alueen kiinteistöille.

Osallistuminen

Huutokauppaan voivat osallistua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan. Elinkeinonharjoittajia pyydetään ilmoittautumaan ennakolta sähköpostitse, jotta kirjalliset työt voidaan hoitaa sujuvasti.

Huutokauppa-alueelle pääsy on sallittu vain henkilöille, joilla on mukanaan virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti ja hankkimiseen oikeuttava lupa (ajokortti ei riitä). Asekeräilijän tulee esittää lisäksi keräilijähyväksyntä. Ase-elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää virallisen henkilöllisyyttä osoittavan asiakirjan lisäksi aseenkäsittelylupa ja asealan elinkeinolupa. 

Ilmoittautuminen

Huutokauppa-alueelle päästyäsi siirry ilmoittautumispisteelle. Huutokauppavirkailijalle esitetään henkilöllisyysasiakirja sekä hankkimiseen oikeuttavat asiakirjat. Ilmoittautumisen yhteydessä sinulle luovutetaan ostajanumeroa osoittava kortti. Numero mahdollistaa sekä poistumisen että palaamisen huutokauppa-alueelle (kortti esitetään ovella tai portilla poliisille).

Esineiden näyttö

Ilmoittautumisen jälkeen on mahdollisuus tutustua huutokaupattaviin esineisiin. Näyttöaika on n. 8:30 – 9:45. Esineitä käsitellessä tulee käyttää käsineitä.

Aseluettelot

Aseluettelot ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Tutustu aseluetteloihin huolellisesti etukäteen. Muutokset luetteloissa ovat mahdollisia. Luetteloita ei ole jaossa huutokauppatilaisuudessa. 

Huutokaupattavan esineen lähtöhinta on 50 euroa. Tutustu huutokauppamenettelyyn ja huutokauppaehtoihin sekä maksamiseen ja esineiden luovutukseen liittyviin seikkoihin tarkasti ennen huutokauppaa sivulla poliisi.fi/asehuutokaupat.

Lisätietoja

Suunnittelija Asta Jaakkola 0295 482 011 
asehallinto@poliisi.fi tai asta.jaakkola@poliisi.fi 

Huutokauppa Poliisihallitus