Asehuutokauppa 11.8.2021 Riihimäellä (ilmoittautumisaika päättynyt)

Julkaisuajankohta 23.6.2021 14.18

Poliisihallituksen asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden ampuma-aseiden ja aseen osien huutokaupan omistajien lukuun keskiviikkona 11.8.2021 osoitteessa Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (käynti sisäpihan puolelta).

Ennakkoilmoittautuminen   

Huutokauppaan voivat ilmoittautua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan. Asehuutokauppaan tulee ilmoittautua viimeistään 25.7.2021 Webropol -linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tapahtumaa koskevat tarkemmat tiedot, ohjeet ja aikataulut noin viikko ennen huutokauppapäivää.

Huutokauppa-alueelle pääsevät vain ennakkoon ilmoittautuneet, joilla on mukanaan virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja (voimassa oleva passi tai henkilökortti, ajokortti ei riitä) ja hankkimiseen oikeutta lupa. Asekeräilijän tulee esittää lisäksi keräilijähyväksyntä. Ase-elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää virallisen henkilöllisyyttä osoittavan asiakirjan lisäksi aseenkäsittelylupa ja asealan elinkeinolupa. 

Aseluettelot

Aseluettelot ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Tutustu aseluetteloihin huolellisesti etukäteen. Muutokset luetteloissa ovat mahdollisia. Luetteloita ei ole jaossa huutokauppatilaisuudessa. 

Huutokaupattavan esineen lähtöhinta on 50 euroa. Tutustu huutokauppamenettelyyn ja huutokauppaehtoihin sekä maksamiseen ja esineiden luovutukseen liittyviin seikkoihin tarkasti ennen huutokauppaa poliisin verkkosivuilla

Lisätietoja

suunnittelija Susanna Kouvalainen, 0295 481 958
asehallinto@poliisi.fi tai susanna.kouvalainen@poliisi.fi   

Huutokauppa Poliisihallitus