Asehuutokauppa 21.2.2023 Riihimäellä

Julkaisuajankohta 17.1.2023 15.57

Poliisihallituksen asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden ampuma-aseiden ja aseen osien huutokaupan omistajien lukuun tiistaina 21.2.2023 osoitteessa Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki (käynti sisäpihan puolelta).

Ennakkoilmoittautuminen   

Huutokauppaan voivat ilmoittautua henkilöt, yritykset ja yhteisöt, jotka ovat oikeutettuja hankkimaan ampuma-aseen tai aseen osan. Asehuutokauppaan tulee ilmoittautua viimeistään 5.2.2023 tämän Webropol -linkin kautta. Kirjoittakaa kenttiin oikeat tiedot! Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tapahtumaa koskevat tarkemmat tiedot, ohjeet ja aikataulut noin viikko ennen huutokauppapäivää.

Huutokauppa-alueelle pääsy on sallittu vain ennakkoon ilmoittautuneilla, joilla on mukanaan virallinen henkilöllisyyttä osoittava asiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti ja hankkimiseen oikeuttava lupa (ajokortti ei riitä). Asekeräilijän tulee esittää lisäksi keräilijähyväksyntä. Ase-elinkeinonharjoittajan edustajan tulee esittää virallisen henkilöllisyyttä osoittavan asiakirjan lisäksi aseenkäsittelylupa ja asealan elinkeinolupa. 

Aseluettelot

Aseluettelot ovat tämän ilmoituksen liitteenä. Tutustu aseluetteloihin huolellisesti etukäteen. Muutokset luetteloissa ovat mahdollisia. Luetteloita ei ole jaossa huutokauppatilaisuudessa. 

Huutokaupattavan esineen lähtöhinta on 50 euroa. Tutustu huutokauppamenettelyyn ja huutokauppaehtoihin sekä maksamiseen ja esineiden luovutukseen liittyviin seikkoihin tarkasti ennen huutokauppaa. 

Aseluettelo 1, huutonumerot 1-428 (päivitetty 30.1.2023)

Lisätietoja

Suunnittelija Asta Jaakkola, 0295 480 181 
Sähköposti asehallinto@poliisi.fi tai asta.jaakkola@poliisi.fi

Huutokauppa Poliisihallitus