Auton ja mönkijän kolari Polvijärvellä Henkilöauto luvatta käytössä Lieksassa

Julkaisuajankohta 28.1.2022 15.43
Uutinen

Pakettiauto ja traktorimönkijä olivat kolaroineet Polvijärven keskustassa Lieksan Vuonisjärveltä oli otettu luvatta käyttöön henkilöauto

Pakettiauto ja traktorimönkijä olivat kolaroineet Polvijärven keskustassa, Juuantien ja Vasarakankaantien risteyksessä, perjantaina hieman ennen kello 9. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus liikenneonnettomuudesta Juuantiellä. Pakettiauton kuljettaja oli ajanut Juuantietä Outokummun suunnasta ja mönkijän kuljettaja oli ajanut Vasarakankaantietä Juuantien suuntaan. Pakettiauto oli törmännyt mönkijään ja mönkijän kuljettaja oli lentänyt törmäyksen voimasta ulos mönkijästä Vasarakankaantielle. Pakettiautossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Pakettiauto oli vaurioitunut vasemmasta etukulmastaan ja vasemmasta sivustaan. Traktorimönkijä oli vaurioitunut kauttaaltaan. Mönkijän kuljettaja oli viety ambulanssilla hoitoa saamaan.
Lieksan Vuonisjärveltä, Joensuuntien ja Kivitien risteyksestä, oli otettu luvatta käyttöön sininen Chrysler Voyager-mallinen henkilöauto perjantaina kello 8 jälkeen aamupäivällä. Kyseisen auton löytymisestä oli ilmoitettu hätäkeskukseen perjantaina kello 14.40. Auto oli löytynyt Lieksan Koiravaarasta mökkitieltä paikasta, mihin aurattu tie päättyy. Anastetun auton ja punaisen Skodan oli nähty liikkuvan aamulla kyseisellä alueella. 

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Itä-Suomen poliisilaitos Lieksa Liikenne Pohjois-Karjala Polvijärvi Rikokset ja tutkinta Uutinen