Epäiltyjä rattijuopumuksia ja liikenneonnettomuus Vakka-Suomessa

Julkaisuajankohta 13.2.2024 9.00
Uutinen

Lounais-Suomen poliisi tavoitti viime viikon lopulla Uudessakaupungissa ja Laitilassa liikenteestä kuljettajia, joita epäillään rattijuopumuksista ja huumausaineen käyttörikoksista. Taivassalossa pakettiauto suistui ulos tieltä ja törmäsi puuhun.

Poliisipartio pysäytti valvonnan yhteydessä henkilöauton torstaina aamulla Levysepänkadulla Uudessakaupungissa. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin noin 1,3 promillea, minkä lisäksi kuljettajalle tehty huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Perjantaina aamuyöllä poliisipartio pysäytti valvonnan yhteydessä henkilöauton Laitilassa Ukitiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille ja opiaateille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Pakettiauto suistui ulos tieltä Taivassalossa

Torstaina noin puoli kahden aikaan iltapäivällä poliisi sai ilmoituksen pakettiautosta, joka oli suistunut ulos tieltä Taivassalossa. Ajoneuvo suistui Hakkeenpääntieltä ulos kulkusuunnassaan oikealle ja törmäsi puuhun.

Kaikki autossa olleet loukkaantuivat onnettomuudessa, ja yksi matkustajista loukkaantui vakavasti. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Varsinais-Suomi