Espoon pääpoliisiaseman asiakaspalvelu löytyy kolmesta osoitteesta

Julkaisuajankohta 14.12.2021 14.16
Uutinen

Espoon pääpoliisiaseman asiakaspalvelupisteet löytyvät peruskorjauksen vuoksi vielä noin vuoden verran samalta tontilta, mutta kolmesta eri osoitteesta. Tässä tiedotteessa kerrataan, miten eri palvelupisteisiin voi saapua.

Lupapalvelut (passit, henkilökortit, yksityiseen turvallisuusalaan liittyvät luvat)

Espoon pääpoliisiaseman lupapalvelut löytyvät pääpoliisiaseman rakennuksen siivestä, jonka käyntiosoite on Nihtisillankuja 4 A 4. Asiakaspysäköintiin on varattu erikseen merkittyjä asiakaspaikkoja sisäänkäynnin edustalla olevan pysäköintialueen reunoilta. Lupapalveluihin voi saapua niin jalan kuin autolla Nuijalantien kautta. 

Monet asiakkaat suuntaavat tottumuksesta suoraan Nihtisillankujalle, jonka päässä olevan pääsisäänkäynnin kautta lupapalveluihin saavuttiin ennen peruskorjauksen alkamista. Nihtisillankujan kautta on edelleen mahdollista päästä perille asti, mutta viimeinen osa reitistä on kuljettava kävellen. Auton voi jättää parkkiin Nihtisillankujan varrella olevan parkkipaikan yläosaan. Nihtisillankujan alaosasta pääsee kävellen kohti lupapalveluiden sisäänkäyntiä, kun kulkee Nihtisillankujaa pitkin alaspäin ja jatkaa siitä edelleen rakennustyömaata varten aidatun alueen vasenta laitaa myötäillen. Aidassa olevat kyltit osoittavat kohti nyt käytössä olevaa sisäänkäyntiä.

Poliisipäivystys (rikosilmoituksen tekeminen ja löytötavarat)

Poliisipäivystys, jossa poliisi palvelee asiakkaita rikosilmoituksen tekemisessä sekä löytötavaroiden luovuttamisessa ja noutamisessa, löytyy osoitteesta Vitikka 1 F. Asiakaspysäköinti löytyy sisäänkäynnin vierestä, ja sinnekin pääsee helpoiten, kun lähestyy Vitikkaa Nuijalantietä pitkin.

Aseen esittäminen

Aseen esittämispaikka Espoon pääpoliisiaseman väistötiloissa on Vitikka 1 E. Myös asetta esittämään tulevat voivat saapua Vitikkaan Nuijalantien kautta. Asiakaspysäköinti löytyy sisäänkäynnin 1 F vierestä. 

Espoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin lupapalvelut Uutinen