Kundbetjäningen vid Esbo huvudpolisinrättning flyttar till tillfälliga utrymmen- observera nya ingångar från och med 30.8

Utgivningsdatum 17.8.2021 12.20
Nyhet

Resten av kundbetjäningen vid Esbo huvudpolisinrättning flyttar i slutet av augusti till tillfälliga utrymmen på grund av renovering. Kundbetjäning fås fortsättningsvis från samma tomt, men den som har ärende till Kilo måste observera att olika ärenden sköts på olika tillfälliga platser i fastigheten.

Tillståndsärenden (pass, idkort, tillstånd för vapen och den privata säkerhetsbranschen)

Tillståndsservicen vid Esbo huvudpolisinrättning är stängd 26.-27.8 på grund av flyttning. . När kundservicen är stängd, ta i brådskande fall kontakt per epost till adressen: [email protected] eller via telefonväxeln på nummer 0295 430 281. Polisinrättningen i Västra Nyland erbjuder under denna tid tillståndsservice som normalt vid Lojo och Raseborgs polisstationer.

Från och med 30.8 sköts kundservicen gällande tillståndsärenden i fastighetens flygel med adressen Knektbrogränden 4 A 4. För kundbetjäning har reserverats märkta kundparkeringsplatser framför ingången längs med kanten på parkeringsplatsen.

Polisbetjäning (brottsanmälan och hittegods)

Polisdejoureringen betjänar kunder på vanliga stället på adressen Knektbrogränd 4 ända tills fredag 27.8. Från och med måndagen 30.8 görs brottsanmälan samt inlämnande och mottagande av hittegods vid ett tillfälligt utrymme på adressen Vitikka 1 F. Kundparkering finns bredvid ingången.

Uppvisande av vapen

Platsen för uppvisandet av vapen flyttades redan i maj till tillfälligt utrymme. Adressen är Vitikka 1 E. Kundparkering finns vid ingången till 1 F.
 

Esbo Nyheter Polisens verksamhet och utveckling Polisinrättningen i Västra Nyland Tillståndtjänst